Hundkurser

Vill ni träna tillsammans med andra?

Hundklok erbjuder hundkurser inom valp, unghund, vardagslydnad och olika former av aktivering. Här är hela familjen välkommen utan extra kostnad! Kurserna hålls både utomhus och inomhus vid Hundfolket i Ekensberg, Nyköping.

Vardagslydnad

Vardagslydnad för dig som vill träna och bygga på ännu mer för att få en bra fungerande vardag tillsammans. Här finner du kurser som bland annat fortsättningskurser, koppelträning och inkallning. 

Vardagslydnadskurs 1900kr

Under Vardagslydnad I & II satsar vi framför allt på praktiska övningar som tillsammans stärker er kontakt och ert samarbete. Målet med kurserna är att ni ska få en härlig, fungerande vardag tillsammans. Vi arbetar vidare med övningar som kontakt, följsamhet i koppel, inkallning, stanna kvar, ta det lugnt och hundmöten. Kurserna individanpassas för att kunna ge er de bästa förutsättningarna. Viktigt är även att vi har kul! Nu avancerar vi övningarna genom olika störningar, tränar stadga och närmare varandra. Dessutom varvar vi vardagslydnad II med spel och lekar på ett kul och lärorikt sätt. Alla deltagare får även ett kurssammandrag. Max 8 deltagare.

Vardagslydnadskurs I Full!
Datum: 4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 1/6 & 8/6
Tid: Ons 18.00- 19.00, praktisk träning utomhus.
Förkunskap: Slyngelkurs alt. liknande grundlydnad Från ca 1 år.

Vardagslydnadskurs I 2 platser kvar!
Datum: 8/5, 15/5, 29/5, 5/6, 12/6 & 3/7
Tid: Sön 13.00- 14.00, praktisk träning utomhus.
Förkunskap: Slyngelkurs alt. liknande grundlydnad Från ca 1 år.

Vardagslydnadskurs II
Datum: -
Tid: -
Förkunskap: Vardagslydnadskurs I. Från ca 1 år.

Köp kurs

Inkallningskurs 1500kr

Under denna kurs gör vi en djupdykning i inkallningsträningen där vi går igenom övningar för att bygga relationer, följsamhet, grundinkallning och att kunna avbyta och komma även vid svårare störningar.

Datum: 5/5, 12/5 & 19/5
Tid: Tors 19.15- 20.15, praktisk träning utomhus.
Förkunskap: Ingen. Från ca 6 mån.

Köp kurs

Koppelkurs 1500kr

Drar din hund i kopplet? Har ni en ständig kamp under promenaderna? Känns det som du provat allt? Kanske börjar du till och med få värk efter allt drag. Vill du istället byta draget mot trevliga promenader tillsammans med din fyrbenta vän? - Då är detta kursen för er! Det finns tyvärr inga genvägar men denna kurs ger dig verktygen för att ni ska lyckas!

Datum: -
Tid: -
Förkunskap: Ingen. Från ca 6 mån.

Köp kurs