HUNDPROBLEM

Visar din hund ett eller flera problembeteenden?
En hund som visar ett eller flera problembeteenden är en hund som av en eller flera orsaker inte mår bra. Hunden är inte nöjd och balanserad som den borde vara utan behöver hjälp att nå dit. Ett problembeteende kan egentligen vara vad som helst. Är det något du som ägare ser som ett problem hos din hund så är det ett problem. Har problemet funnits länge så tar det i regel längre tid att träna. Vänta därför inte för länge innan du tar kontakt med en Hundpsykolog.

Vi startar med en konsultation på ca 1,5 timme. Efter det bestämmer vi tillsammans utredningens omfattning, då jag gör en kartläggning av problemet och arbetar för att hitta orsaken. Ni får även fri telefon och e-post support.

Hur lång tid det tar att träna bort ett problem är omöjligt att svara på. Det är många faktorer som spelar roll, som exempelvis varför hunden gör som den gör, om hunden har ont, hur länge den har gjort så och hur mycket tid du som ägare vill eller har möjlighet att träna din hund.

Bokningar tas just nu endast emot via mejl. Boka tid för konsultation genom att mejla till info@hundklok.se. Reseersättning kan tillkomma vid hembesök.
Avbokning/ändring av träff måste ske senast 24h innan er bokade tid annars debiteras hela avgiften. Privatträningslektioner måste utnyttjas inom 12 månader från köpdatum.

Konsultation 1500;-

  • Ett besök hos hundpsykolog m. utredning/praktisk träning, ca 1,5 timme
  • Fri telefon/e-post support
Återbesök/privatträning 750:-
  • Uppföljning och praktisk träning, 55 min