Vardagslydnad från ca 1år

grund- och fortsättningskurser

VARDAGSLYDNAD – GRUNDKURS
Teori varvas med praktiska övningar som tillsammans stärker er kontakt och ert samarbete. Målet med kursen är att ni ska få en trevlig, fungerande vardag tillsammans. Vi arbetar vidare med övningar som kontakt, följsamhet i koppel, inkallning, stanna kvar, passivitet och hundmöten. Kursen individanpassas för att kunna ge er de bästa förutsättningarna. Viktigt är även att vi har kul! Kursen riktar sig till er som gått valpkurs och/eller unghundskurs. Alla deltagare får även ett kurssammandrag. Max 8 deltagare.
1800;-

VARDAGSLYDNAD – FORTSÄTTNING
Nu avancerar vi övningarna genom olika störningar och dessutom varvar vi vardagslydnaden med spel och lekar på ett kul och lärorikt sätt. Kursen riktar sig till er som gått vardagslydnad - grundkurs. Max 8 deltagare.
1800;-

KOPPELKURS
Drar din hund i kopplet? Har ni en ständig kamp under promenaderna? Känns det som du provat allt? Kanske börjar du till och med få värk efter allt drag. Vill du istället byta draget mot trevliga promenader tillsammans med din fyrbenta vän? - Då är detta kursen för er! Det finns tyvärr inga genvägar men denna kurs ger dig verktygen för att ni ska lyckas!
1000;-