Tematräffar & Workshops

DOGPARKOUR TRÄFF
Dogparkour är balansträning för din hund och man använder sig av det som finns i miljön. Hunden bygger upp muskler och koordination. Hunden får bättre kroppskontroll, självkänsla, koncentrationsförmåga och impulskontroll. Den osäkra hunden blir tryggare och den ivriga hunden blir lugnare. Hund och ägare får mycket roligare promenader - mindre drag, bättre kontakt och samspel. Dogparkour är dessutom superkul både för hund och ägare! Vi hoppar upp på, hoppar över, kryper under, igenom hinder och mycket mer. Hunden måste ha en bekväm sele för att få delta och glöm inte vatten och godisbitar. Hundarna behöver vara uppvärmda innan vi startar vilket innebär att de ex. gått en promenad på ca 15min innan vi kör igång.
150;-

DOGPARKOUR PROMENAD
Vi går en promenad tillsammans där ni får prova på Dogparkour. Dogparkour handlar om att hoppa upp på, krypa under, gå igenom, hoppa över föremål osv. som man hittar i miljön på ett säkert sätt. En helt ny värld av möjligheter öppnar sig för både hund och ägare efter en dogparkour promenad där man får massor av enkla tips på så mycket roliga saker man kan göra under promenaden. Man stärker kontakt, samarbete, har kul ihop, jobbar med hundens balans och koordination, styrka, hunden blir mentalt trött, får bättre självkänsla och mycket mer. Hunden måste ha en bekväm sele för att få delta och glöm inte vatten och godisbitar.
100;-

DOGPARKOUR WORKSHOP
En 2 timmar lång workshop full av matnyttig information för alla som älskar dogparkour. Workshopen passar alla hundar gamla som unga, med eller utan erfarenhet. Vi pratar om säkerhet, val av sele, saker att tänka på vid träning av dogparkour, rätt träning för rätt hund. Ni kommer även få prova på praktiska övningar.
600;-