HUR GÅR DET TILL?

Hundkurser på distans.

Nu erbjuder Hundklok även hundkurser att gå på distans. Perfekt för er som inte har möjlighet att gå kurs av olika anledning. Det kan även vara så att det inte anordnas någon kurs i närheten där ni bor och då passar en distanskurs utmärkt. Kurserna finns tillgängliga när som helst på året för att passa just dina behov. Alla hundägare och hundar ska ha möjlighet att gå kurs!

Hur går det till?

Titta först igenom kursutbudet under Onlinekurser. När du bestämt dig för en eller flera kurser som verkar intressanta fyller du i anmälningsformuläret till höger. 
Efter att du fyllt i alla uppgifter skickas ett mejl till dig. När du svarat på detta mejl är köpet bekräftat och det kommer då skickas en faktura till dig via mejl. När fakturan är betald får du tillgång till allt material för den kurs/de kurser du valt att gå. Du får då ett lösenord som du använder för att logga in på den kurs du valt att gå. Logga in hittar du under Onlinekurser i menyn. Från det att du gjort ditt köp tar det ca 2 veckor innan du kan komma igång med kursen.

Kursfördelning

Kurserna är fördelade på olika antal veckor och kan skilja på 4-10 veckor beroende på kurs. Från det datum du får tillgång till kursmaterialet är kursen tillgänglig i 4 månader för att ni ska få möjlighet att träna i er egen takt.
Efter dessa 4 månader har du inte längre tillgång till kursmaterialet för den kurs vars giltighetstid gått ut. Efter varje avklarad kurs meddelar du att kursen är klar och får då ett sammandrag på de övningar och den teori ni genomgått under kursens gång.

Kursmaterial

Kursmaterialet innehåller noggranna och lättförståeliga fakta och beskrivningar på olika övningar som ni ska träna på. Övningarna kan även komma att presenteras genom både bilder och videoklipp för att göra det så enkelt som möjligt att förstå.
Under träningen uppdaterar ni mig om hur det går och vilka eventuella problem ni har stött på. Detta kan göras via epost eller telefon. Ni kan också spela in videoklipp som visar hur det går för er. Genom dessa rapporter sker individanpassad träning och jag anpassar kursen efter just dig och din hund för att ni ska få det bäst passande upplägget för just er.

Support

Under hela kursens giltighetstid finns jag tillgänglig för support kostnadsfritt via mejl och telefon, så är det något du undrar över är det bara att du hör av dig. En gång i veckan återkopplar jag för att coacha dig och självklart kan du höra av dig oftare om du behöver mer frekvent coachning.