HUR GÅR DET TILL?

Hundkurser på distans.

Hundklok erbjuder dig som hundägare möjligheten att gå hundkurser på distans. Perfekt för dig som inte kan gå kurs av olika anledning eller själv vill välja när och vart du vill träna. Kurserna finns tillgängliga när som helst på året och du bestämmer själv när du vill köra igång och hur ofta ni tränar. Allt för att passa just dina behov. Hundklok vill att alla hundägare och hundar ska ha möjlighet att gå kurs!

Hur går det till?

Titta först igenom kursutbudet under Onlinekurser. När du bestämt dig för en eller flera kurser som verkar intressanta fyller du i anmälningsformuläret till höger. Betalning görs i samband med kursanmälan. När betalningen inkommit skickas ett välkomstmejl till dig med ditt lösenord till den kurs/kurser du köpt. Betalning görs via swish nr 123 032 12 40 alt. bankgiro nr 129-7845. Märk betalningen med "ditt namn".
Logga in hittar du under Onlinekurser i menyn. Från det att du gjort ditt köp tar det någon dag, ibland längre, innan du kan komma igång med kursen. Kurserna görs via egenstudier.

Kursfördelning

Kurserna är fördelade på olika antal veckor och kan skilja mellan 4-10 veckor beroende på kurs. Från det datum du får tillgång till kursmaterialet är kursen tillgänglig i 6 månader för att ni ska få möjlighet att träna i er egen takt.
Efter dessa 6 månader har du inte längre tillgång till kursmaterialet för den kurs vars giltighetstid gått ut.

Kursmaterial

Kursmaterialet innehåller noggranna och lättförståeliga fakta och beskrivningar på olika övningar som ni ska träna på under kursens gång. Övningar kan även komma att presenteras genom både bild och videoklipp för att göra det så enkelt som möjligt att förstå. Under kursens gång arbetar du via egenstudier och meddelar mig om du stöter på problem eller har några frågor. Meddela mig via mejl eller telefon.

Support

Under hela kursens giltighetstid finns jag tillgänglig för support kostnadsfritt via mejl och telefon, så är det något du undrar över är det bara att du hör av dig.