Hundklok - Hundträning för dig och din hund

All träning sker genom belöningsbaserad träning. Hundklok erbjuder hundkurser, föreläsningar, privatträning och problemutredning i Nyköping. Målet med all träning är att det ska vara kul och lärorikt på samma gång. Jag ger verktygen till en roligare och trevligare vardag tillsammans!

Föreläsningar online

Föreläsningar på distans.

Hundklok erbjuder dig som hundägare möjligheten att lyssna på föreläsningar hemifrån. Perfekt för dig som inte kan gå på föreläsningar av olika anledning eller själv vill välja när och var du vill lyssna. Föreläsningarna finns tillgängliga när som helst på året och du bestämmer själv när du vill köra igång. Allt för att passa just dina behov.

Föreläsningar 

Föreläsningarna är inspelade och kan köpas när som helst på året.

Valp & Valptiden 250kr

En föreläsning som med stor fördel kan kompletteras med Valpkursen alt. köpas separat för dig som bara vill lära dig mer om valp och valptiden.

Läs mer

Härliga unghund 250kr

En föreläsning som med stor fördel kan kompletteras med Slyngelkursen alt. köpas separat för dig som bara vill lära dig mer om unghund och unghundstiden.

Läs mer

Konsten att gå i koppel 200kr

Föreläsningen för dig som har eller vill undvika en hund som drar i kopplet. Jag går igenom orsaker till varför hunden drar, hundens behov..

Läs mer

Hur går det till?

När du bestämt dig för en föreläsning, klickar du på läs mer. Här kan du läsa mer och köpa din föreläsning. I anslutning till ditt köp får du nu ett mejl med inloggningsuppgifter till ditt konto och kan ta del av din produkt direkt. Vill du hellre betala via swish eller bankgiro meddela mig via [email protected]. När jag ser att betalning via swish/bankgiro kommit in skicka jag ut inloggningsuppgifter via mejl. Notera att detta betalningssätt tar något längre tid innan ni kan köra igång kursen eller lyssna på föreläsningen. Via swish görs betalning till nr 123 032 12 40 (Natalie Bengtsson) alt. bankgiro nr 129-7845. Märk betalningen med "ditt namn + namn på föreläsning".
Föreläsningar är tillgängliga i 14 dagar från köp.

 

Föreläsningar online

Köp & lyssna på en föreläsning redan idag!