Hundklok - Hundträning för dig och din hund

All träning sker genom belöningsbaserad träning. Hundklok erbjuder hundkurser, föreläsningar, privatträning och problemutredning i Nyköping. Målet med all träning är att det ska vara kul och lärorikt på samma gång. Jag ger verktygen till en roligare och trevligare vardag tillsammans!

Onlinekurser & föreläsningar

Hundkurser och föreläsningar på distans.

Hundklok erbjuder dig som hundägare möjligheten att gå hundkurser på distans. Perfekt för dig som inte kan gå kurs av olika anledning eller själv vill välja när och vart du vill träna. Kurserna finns tillgängliga när som helst på året och du bestämmer själv när du vill köra igång och hur ofta ni tränar. Allt för att passa just dina behov. Hundklok vill att alla hundägare och hundar ska ha möjlighet att gå kurs!

Föreläsningar 

Föreläsningarna är inspelade och kan köpas när som helst på året. Fler kommer snart.

Valp & Valptiden 250kr

En föreläsning som med stor fördel kan kompletteras med Valpkursen alt. köpas separat för dig som bara vill lära dig mer om valp och valptiden.

Läs mer

Härliga unghund 250kr

En föreläsning som med stor fördel kan kompletteras med Slyngelkursen alt. köpas separat för dig som bara vill lära dig mer om unghund och unghundstiden.

Läs mer

Konsten att gå i koppel 200kr

Föreläsningen för dig som har eller vill undvika en hund som drar i kopplet. Jag går igenom orsaker till varför hunden drar, hundens behov..

Läs mer

Onlinekurser

Här nedan finner du de kurser som finns tillgängliga att gå online. Alla kurser finns tillgängliga när som helst, året om. Fler kurser kommer snart.

Valpkurs 900kr

ca 2 - 8mån

Vi går igenom grunderna i vardagslydnad på en nivå som din valp förstår, med inriktning på kontakt och följsamhet. Här varvas teori med praktiska övningar, anpassat för dig och din valp. Kravlöst och kul!

Läs mer

Slyngelkurs 900kr

från ca 6mån

Kursen för unghunden med myror i brallan och bomull i öronen. Vi går igenom vardagslydnaden på en nivå som passar unghunden, med ökad förståelse för allt som händer i kropp och knopp.

Läs mer

Vardagslydnad 750kr

från ca 6mån

Kursen som ger dig verktygen till en trevlig vardag tillsammans med din hund. Teori varvas med praktiska övningar som tillsammans stärker er kontakt och ert samarbete.

Läs mer

Freestylekurs 450kr

Vi går igenom moment som slalom, buga, hopp över ben, snurr, spinn, tasslyft, backa och mycket mer. Ni får även prova på att kombinera olika moment för att kunna sätta ihop ett eget program.

Läs mer

Hur går det till?

När du bestämt dig för en kurs eller föreläsning, klickar du på läs mer. Här kan du läsa mer och köpa din kurs/föreläsning. I anslutning till ditt köp får du nu ett mejl med inloggningsuppgifter till ditt konto och kan ta del av din produkt direkt. Vill du hellre betala via swish eller bankgiro meddela mig via [email protected]. När jag ser att betalning via swish/bankgiro kommit in skicka jag ut inloggningsuppgifter via mejl. Notera att detta betalningssätt tar något längre tid innan ni kan köra igång kursen eller lyssna på föreläsningen. Via swish görs betalning till nr 123 032 12 40 (Natalie Bengtsson) alt. bankgiro nr 129-7845. Märk betalningen med "ditt namn + namnet på föreläsning/kurs".
Onlinekurser görs via självstudier, på distans. Föreläsningar är tillgängliga i 6 månader från köp.

Kursfördelning

Kurserna är fördelade på olika antal kapitel och kan skilja mellan 4-10 kapitel beroende på kurs. Från det datum du får tillgång till kursmaterialet är kursen tillgänglig i 6 månader för att ni ska få möjlighet att träna i er egen takt.
Efter dessa 6 månader har du inte längre tillgång till kursmaterialet för den kurs vars giltighetstid gått ut. 

Kursmaterial

Kursmaterialet innehåller noggranna och lättförståeliga fakta och beskrivningar på olika övningar som ni ska träna på under kursens gång. Övningar presenteras oftast med både text och filmklipp, allt för att göra det så enkelt som möjligt att förstå. Även föreläsningar förekommer. Övningar bockas av efterhand som ni jobbar på och ni kan lätt följa er framgång, allt finns samlat på ditt konto som du lätt kommer åt via både mobil, surfplatta och dator - perfekt för att kunna träna där du vill. Under kursens gång arbetar du via självstudier och meddelar mig om du stöter på problem eller har några frågor.

Support

Under hela kursens giltighetstid finns jag tillgänglig för support kostnadsfritt via mejl och telefon, så är det något du undrar över är det bara att du hör av dig. Jag finns här för dig!