Föreläsning - Valp & Valptiden

250,00 SEK

Lär dig och valpen rätt från start!

En föreläsning för dig som vill lära dig mer om valp och valptiden. Under föreläsningen går jag igenom vikten av miljö- och socialträning, hundens vardag, valputveckling, tips och råd om valptiden, vad gör man när valpen biter på saker?, ensamhetsträning m.m
Föreläsningen är inspelad och kan köpas när som helst på året.

Du får:

  • En föreläsning om valpen och tiden som valp
  • 2 timmars föreläsning
  • Tillgänglig i 14 dagar

Kontoinformation

Behöver du hjälp? E-post kundsupport eller ring oss på 0766276463

Fortsätt

Betalning
Betalning
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Fortsätt

Slutför

Integritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till Hundklok. Här kan du läsa hur jag använder mig av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. 

Hundklok lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till min verksamhet,  mina tjänster och produkter.

Hundklok sparar dina personuppgifter:
- när du anmäler dig till eller deltar i någon av Hundkloks aktiviteter.
- när du beställer/köper/använder Hundkloks tjänster och produkter.
- när du kontaktar mig.

Hur använder Hundklok dina personuppgifter?
Hundklok använder uppgifterna för att kunna genomföra, hantera och redovisa sin verksamhet enligt bokföringslagen, samt för utskick av information, nyhetsbrev och marknadsföring.

Vilka personuppgifter lagras?
De personuppgifter som lagras är namn, adress, telefonnr och epost. Hundklok lagrar information om ordrar och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt/tjänst. Vanligtvis efterfrågar jag inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.

Ditt godkännande
Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hundklok lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Hundkloks allmänna villkor, vid användning av mina tjänster, produkter och vid din kontakt med mig.  Du kan exempelvis när som helst begära ut dina uppgifter eller be om uträde ur kundregistret. 
När du godkänner Hundkloks allmänna villkor godkänner du även Hundkloks nyhetsbrev samt eventuella andra utskick med information och erbjudanden från mig. Det finns alltid en länk i våra nyhetsbrev där du enkelt kan avregistrera dig.

Vilka kan jag komma att dela dina personuppgifter med?
Självständiga personuppgiftsansvariga som jag delar dina personuppgifter med är:
1) Statliga myndigheter (polisen, skatteverket eller andra myndigheter) om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller vid misstanke om brott.
2) Företag som erbjuder betallösningar (banker och andra betaltjänstleverantörer).
3) Företag som erbjuder onlinekurser (Kajabi)
4) Faktureringsprogram (Fortnox)
5) Redovisningsbyrå (BalansEkonomi AB)
När dina personuppgifter delas med ett företag som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller det företagets integritetspolicy och personuppgiftshantering.