Hundklok - Hundträning för dig och din hund

All träning sker genom belöningsbaserad träning. Hundklok erbjuder hundkurser, föreläsningar, privatträning och problemutredning i Nyköping. Målet med all träning är att det ska vara kul och lärorikt på samma gång. Jag ger verktygen till en roligare och trevligare vardag tillsammans!

Kontakt

Hundklok håller till i Nyköping. Alla kurser hålls vid Hundfolkets lokal i Ekensberg om inget annat anges. Kurserna hålls både inomhus och utomhus året om. 

E-post: [email protected]

Innehar F-skattsedel

Vill du göra en intresseanmälan till en kurs som ännu inte har något startdatum? Kul! Mejla namn och val av kurs.

Hundklok erbjuder dig som hundägare möjligheten till föreläsningar på distans. Perfekt för dig som själv vill välja. Föreläsningarna finns tillgängliga när som helst på året och du bestämmer själv när du vill köra igång!

 

Läs mer

Hundklok erbjuder hundkurser inom valp, unghund, vardagslydnad och olika former av aktivering. Här är hela familjen välkommen utan extra kostnad! Kurserna hålls både utomhus och inomhus vid Hundfolket i Ekensberg, Nyköping.

Läs mer

För dig som önskar enskild träning med instruktör för att nå era mål och få mer fokus på dig och din hund - erbjuder Hundklok privatträning. Vi diskuterar ert behov och era mål för att sedan sätta upp en träningsplan som vi tränar efter att nå dessa mål. 

Läs mer

En hund som visar ett eller flera oönskade beteenden är en hund som inte mår bra. Hunden är inte nöjd och balanserad som den borde vara utan behöver hjälp att nå dit. Vi utreder, vrider och vänder på allt för att hitta bakomliggande orsaker.

Läs mer

Föreläsningar online

Köp & lyssna på en föreläsning redan idag!