HUNDKURSER

Hundklok erbjuder många kurser till både nytta och nöje på olika nivåer. Alla är välkomna att gå kurs hos oss oavsett ras, blandras, ålder och erfarenhet. Det ska vara kul att träna hund, helt enkelt!

Hundklok vill erbjuda sina kunder något utöver det vanliga och har därför valt att erbjuda ett rabattsystem som innebär att från och med fjärde kursen så får du 10% rabatt. Rabatten gäller endast ordinarie kurser d.v.s. inte kurser med inhyrd instruktör, enstaka träffar, privatträning eller problemutredning. 

På Hundkloks kurser är det 3-6 deltagare beroende på kurs. Med få deltagare finns det mer tid för individuell hjälp. De flesta kurser hålls vid Hundfolket i Ekensberg, Nyköping.

AKTUELLT
Här hittar du alla aktuella aktiviteter samlade på samma plats för att göra det så enkelt som möjligt att hitta det du söker. Är du intresserad av en kurs som ännu inte fått någon kursstart? Glöm inte göra en intresseanmälan!

VARDAGSLYDNAD
Hunden ska tycka det är kul att träna och lära sig nya saker. Den ska kunna förstå och kunna utföra kommandon i många olika miljöer och situationer. 
I dessa kurser ingår övningar som kommer till användning i vardagen. Alla vardagslydnadskurser finns från valp till vuxen hund.

AKTIVERING
Som du säkert redan känner till räcker det inte för en hund med enbart promenader varje dag. De behöver få arbeta och aktiveras i form av hjärngympa. Har du slut på idéer eller bara vill komma igång tillsammans med andra, anmäl dig till en av kurserna. Här finns bland annat aktiveringskurs, bakdelskontroll, rallylydnad, balansboll och dogparkour.

SÖK & SPÅR
Att använda nosen är för hunden mentalt uttröttande och dessutom självförtroendehöjande. En hund som är självsäker skräms inte lika lätt utan blir istället tryggare i sig själv och nosaktiviteter ger på så sätt en positiv inverkan på hundens liv inom många områden. Kurser som erbjuds är bland annat personspår, viltspår, id-spår, specialsök och kantarellsök.

ONLINEKURSER - Hundkurser på distans.
Hundklok erbjuder även hundkurser att gå på distans. Perfekt för dig som inte har möjlighet att gå kurs av olika anledning. Det kan även vara så att det inte anordnas någon kurs i närheten där ni bor och då passar en distanskurs utmärkt. Kurserna finns tillgängliga när som helst på året för att passa just dina behov.